Відкрили новий корпус данської меблевої фабрики

25 травня, у селі Лозино Яворівського району відбулось відкриття нового корпусу меблевої фабрики данської компанії «Крагелюнд Феніче Холдинг та Інновейшн Лівінг». Планується, що до кінця 2017 року на підприємстві працюватиме до 200 осіб. Про це під час офіційного відкриття розповів директор підприємства Назар Притула.
Зараз на меблевій фабриці данської компанії «Крагелюнд Феніче Холдинг та Інновейшн Лівінг» працює 80 робітників, більшість з яких – місцеві мешканці. Середня зарплата працівників цього підприємства становить 7 тисяч гривень.
Новий корпус фабрики має площу 7200 кв. м. Після розширення виробничих потужностей заводу, який спеціалізується на виготовленні м’яких меблів, обсяги виробництва збільшаться у п’ять разів, а продукцію експортуватимуть у 80 країн світу. За планом інвесторів, меблі компанії «Крагелюнд» з часом можна буде придбати і в Україні.
Меблева фабрика данської компанії «Крагелюнд Феніче Холдинг та Інновейшн Лівінг» функціонує на теренах Львівщини з 2008 року. За понад 8 років своєї діяльності цей завод став одним з найбільших експортерів продукції в регіоні. Окрім цього, станом на 2017 рік загальна вартість залучених інвестицій на підприємство становить 3 338 154 доларів.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ