«Відкритий Кубок Львівщини»: бойова нічия «Фуджікури» та «Альтернативи»

Японська компанія Fujikura відкрила в Яворівському районі Львівської області підприємство з виробництва електричного устаткування для автотранспортних засобів.
Пройшов «Відкритий Кубок Львівщини» з футболу, в якому приймала участь команда «Фуджікура».
Матчем між «Фуджікурою» та «Альтернативою» брав старт другий тур групового турніру квартету С. Обидві команди до цього поєдинку підійшли у хорошому настрої, оскільки змогли перемогти своїх суперників у попередніх матчах. Особливо це стосується «Фуджікури», оскільки ця команда для когось сенсаційно, а для когось і ні, з рахунком 6:2 перемогла фаворита групи С «Статус».
Моментами краще у матчі виглядала «Фуджікура», моментами – «Альтернатива».
Приємно те, що команди намагалися грати у відкритий футзал, хоч і ризикувати у позиційній атаці не хотів ніхто. Не минулося у матчі без великої кількості боротьби та максимальної самовіддачі, при чому як і збоку одних, так і збоку інших. Безгольовий перший тайм команди повністю компенсували у другій двадцятихвилинці.
Неозброєним оком було помітно, що гравцям «Фуджікури» через малу кількість замін з кожною хвилиною ставало грати все важче і важче. Цим і намагалися скористатися гравці «Альтернативи», однак навіть у такій грі втримати власні ворота на замку справа була не з простих. Протягом матчу «Фуджікура» двічі вела у рахунку, однак стільки ж разів не могла втримати свою перевагу. На голи від Романа Саприки почергово відповідали Олег Шандра та Юрій Музика.
Нічия 2:2 – більш, ніж справедливий підсумок матчу. Цей результат, ймовірно таки, більше задовольнив «Фуджікуру», однак аж ніяк не розчарував «Альтернативу». Обидві команди, набравши по 4 очки після двох турів, є лідерами групи С. Втім, цей квартет на «Відкритому Кубку Львівщини» є одним з найрівніших, а відтак спрогнозувати майбутній поворот подій у цій групі завдання не з простих.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ