Військовослужбовців 184-го Навчального центру привітали концертами

Військовослужбовців 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ привітали чудовими концертами, що пройшли у військових містечках Яворівського полігону. Військові містечка «Немирів» та «Вербляни» приймали у себе Народний дім села Оселя, до військового містечка «Базове» з двома концертами завітали творчі колективи Жовтанецької об’єднаної територіальної громади.
Понад тисяча військовослужбовців прийшли переглянути виступи артистів. Самодіяльний колектив «Vita of Dance» дивував як народними танцями, так і сучасними енергійними хореографічними номерами, а жіночий колектив заспівав милозвучних українських пісень. Глядачів розважали жартівливими гуморесками, а сімейний дует родини Шевців продекламував глядачам чудові вірші.
Приємним сюрпризом для усіх був виступ солісту гурту «Ватра» – Петра Вовка, який виконував патріотичні українські пісні.
Від імені керівництва 184-го Навчального центру артистам вручили грамоти за участь в культурно-просвітницькому житті частини та військово-патріотичному вихованні військовослужбовців.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ