Викрили підпільну пивоварню

Службові особи одного з підприємств, не маючи необхідних ліцензій, організували незаконне виготовлення і реалізацію пива.

Як повідомили в Головному управління ДФС у Львівській області, під час огляду у приміщеннях підприємства виявили спеціальне обладнання для виготовлення пива, а саме: електронний блок керування процесом виробництва, чани для варіння та бродіння, шланги, електронасоси, орієнтовно 7 тонн пива, вартістю близько півмільйона гривень.

«Загальна орієнтовна вартість описаних, вилучених та переданих на матеріальне зберігання предметів склала понад 2 млн. грн. Наразі продовжуються невідкладні слідчі дії», – йдеться в повідомленні.
У першій декаді липня за цим фактом розпочато досудове розслідування, за попередньою правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 204 КК України («Незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тютюнових виробів, або інших тютюнових товарів»).
Відповідальність за це кримінальне правопорушення передбачає штраф від 500 до 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі до трьох років з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання.
Читайте більше тут: Новини Яворівщини

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ