Вихованці Яворівської ДЮСШ з пауерліфтингу

Учора, 22 березня, міський голова Яворова зустрівся з вихованцями Яворівської ДЮСШ.
Мета – ближче познайомитись з молоддю Яворова та їхніми інтересами, а також – порадитись, як краще організувати святкування Дня міста, довідатися, якою вони хочуть бачити місто в майбутньому.
Вихованці Яворівської ДЮСШ прийшли на зустріч разом з тренером з пауерліфтингу Віктором Погребінським.
Розмова була насиченою змістовними пропозиціями.
Невдовзі в Яворові буде відкрита велодоріжка – від світлофора на вулиці Маковея – до будинку поліції, що на вулиці Івана Франка. А на чільній площі Ринок міська влада планує задіяти безкоштовний Інтернет.
Представляючи своїх вихованців, тренер-викладач з пауерліфтингу Яворівської ДЮСШ Віктор Погребінський, коротко охарактеризував кожного: Мар’ян Надточій – срібний призер Чемпіонату України 2016-2017, Богдан Фітель – чемпіон України з жиму лежачи, Маркіян Іваха – срібний призер Чемпіонату України 2016-2017, Василь Нечай – абсолютний чемпіон 2016 року серед дітей 2003-2004 року народження, чемпіон України з жиму лежачи 2017 р., Олександр Посенко – срібний призер чемпіонату України 2017 р., чемпіон України 2016 р., Вікторія Марків – чемпіон України з жиму лужачи, срібний призер 2017 р., Софія Бздир – чемпіон України 2016 р., чемпіон України з жиму лежачи 2017 р., Ірина Квас – чемпіон України 2016 р. з жиму лежачи, бронзовий призер, Віталій Садовий, Віталій Дида, Микола Бордун – чемпіони Львівської області, бронзові призери Чемпіонату України 2016 року.
За словами тренера з пауерліфтингу Віктора Погребінського, вихованці Яворівської ДЮСШ пройшли відбір на чемпіонат Європи, але, на жаль, не вистачає коштів, щоб оплатити поїздку.
У відповідь міський голова Яворова пообіцяв посприяти і виділити гроші з міського бюджету для двох найсильніших вихованців ДЮСШ на чемпіонат Європи з пауерліфтигу.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ