Вшанували пам’ять загиблого учасника АТО Ігора Лехмінки

В понеділок, 13 лютого, в м. Яворові вшанували пам’ять загиблого учасника антитерористичної операції, бійця добровольчого батальйону міліції спеціального призначення «Львів», прапорщика міліції Ігоря Лехмінка.
Перший заступник голови райдержадміністрації Ігор Рак та начальник районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Вдовенко віддали шану вірному захиснику Батьківщини хвилиною мовчання і покладанням квітів до могили загиблого.
Довідка:
Ігор Ігорович Лехмінко 18.11.1973р. – прапорщик Міністерства внутрішніх справ України, доброволець, з серпня 2014-го – міліціонер, батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів».
13 лютого 2015 року загинув у бою в Дебальцевому. Вдома залишилися батьки, дружина, син Юрій. З почестями поховали героя на Львівщині в рідному Яворові 28 березня 2015 року.
Указом Президента України № 316/2015, від 8 червня 2015 року, «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», Ігор Ігорович Лехмінко був нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ