Яворівська міськрада затвердила перелік безкоштовних медпослуг для військових громади та їхніх родин

На сесії Яворівської міської ради було затверджено перелік безкоштовних медичних послуг для військових громади та їхніх родин, які фінансуються з міського бюджету.

Отож, у поліклінічному відділенні Яворівської центральної районної лікарні можна безкоштовно отримати такі послуги:

терапевтичної стоматології, протезування та пломбування – для учасників бойових дій (копія паспорта, копія ідентифікаційного коду, посвідчення або довідка про бойові дії (додаток 6); для інвалідів війни (копія паспорта, копія ідентифікаційного коду, копія посвідчення); для інвалідів армії (копія паспорта, копія ідентифікаційного коду, копія МСЕК).
логопедичні послуги – для інвалідів війни, УБД (копія паспорта, копія ідентифікаційного коду, посвідчення); для дітей УБД, інвалідів війни, інвалідів армії (копія паспорта, копія ідентифікаційного коду, посвідчення, копія свідоцтва про народження); для дітей із числа сімей загиблих/померлих Захисників та Захисниць України (копія посвідчення (сіре/чорне), сповіщення про смерть, свідоцтво про смерть, свідоцтво про народження дітей); для дітей зниклих безвісти, полонених Захисників та Захисниць України (сповіщення, копія свідоцтва про народження дітей).
Послуги надаються безкоштовно за наявності скерування з Центру підтримки ветеранів війни та членів сімей загиблих/померлихзахисників.

У відновному відділенні, що розташоване в селищі Немирів, можна безкоштовно отримати послугу за скеруванням сімейного лікаря:

стаціонарної реабілітації (ударнохвильова терапія, масаж, ЛФК, сірководневі ванни, озокерит) – для УБД; для ВПО; для осіб з інвалідністю різних груп.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ