Яворівський НПП у конкурсі проектів по тематичній цілі «Спадщина»

17 жовтня 2017 року на засіданні у Мінську Спільний Моніторинговий Комітет (СМК) затвердив результати першого конкурсу проектів, поданих в рамках ТЦ «Спадщина».
СМК прийняв рішення про надання грантів 17-и проектам, з них 10 проектів із Львівської області, відібраних з 146-и повних заявок, отриманих на другому етапі конкурсу.
Одним із переможців став Проект «РовеЛове Розточчя – разом, незважаючи на кордони».
За результатами конкурсного відбору Проект отримав 95 балів із 100 можливих.
Партнерами даного Проекту виступають від України – Львівська ОДА (департамент екології), Яворівський НПП, Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна»; від Польщі – Уряд Маршалковський в Любліні, Розточанський національний парк та Ґміна Замость.
Ціллю проекту є заходи з облаштування та промоції Міжнародного Центрального велосипедного маршруту «Розточчя» від міста Краснік (Польща) до Львова та створення позитивних умов для охорони навколишнього природного середовища по обидва боки кордону.
Приорітети: Промоція та збереження природної спадщини, а також розвиток міжнародного туристичного руху на польсько-українському прикордонні зокрема між Львівською областю і Любельським воєводством. Співпраця між Яворівським національним природним парком і Розточанським національним парком в сфері охорони природи, тим самим створення умов для сталого розвитку прикордонних територій, міжнародного співробітництва і природоохоронної діяльності в регіоні Розточчя.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ