“Галицькі леви” здобули 5 перемог у I етапі Карпатської молодіжної хокейної ліги

Учора, 27 серпня 2017 року, на льодовій арені в словацькому Требішові завершився 1-й етап Карпатської молодіжної хокейної ліги.
«Галицькі Леви» на цьому етапі у 6-ти матчах здобули 5 перемог.
Адміністрація ХК «Галицькі Леви» ділиться своїми враженнями: “Особливо напруженим для «червоно-чорних» видався матч проти колективу з Міхаловців у другий ігровий день. У словаків, до слова, команда 2000 р.н. грає в Екстралізі Дораст. «Галицькі Леви» «горіли» 3:0, проте Ростислав Тонковід скоротив рахунок. На більше хлопців нажаль не вистачило, і у підсумку поразка 4:2. Проте переможна хода словаків була зупинена харківською командою, яка здобула мінімальну перемогу 3:2. Після 1-го етапу КМХЛ в активі «хижаків» 15 очок, так само власне як і у словацького «Mládež Michalovce». Найбільше очків за системою «гол+пас» в активі Владислав Браги 7(2+5) . Олександр Плохотнік зробив 7 результативних передач. В Романа Кізло 6 (1+5) результативних балів”.
Найбільше шайб на етапі у складі «Галицьких Левів» закинули Михайло Чіканцев та Ростислав Тонковід. В активі гравців по 4 закинуті шайби.
Наступний етап КМХЛ відбудеться з 10 по 12 листопада на льодовій арені міста Новояворіськ.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ