Яворівський полігон відвідав Сенатор США Роберт Джонсон

У суботу, 8 грудня 2018 року, Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відвідав голова комітету з національної безпеки та урядових справ Сенату США Роберт Джонсон. Про це повідомили у регіональному медіацентрі Міноборони.

Роберт Джонсон зустрівся із військовослужбовцями 278-го бронекавалерійського полку Національної Гвардії штату Теннессі, які є учасниками міжнародної військово-тренувальної місії JMTG-U. Американський політик привітав співвітчизників з прийдешнім Різдвом і наголосив, що їх місія в Україні надзвичайно важлива не лише для взаємовідносин між країнами, але й для європейської та світової безпекової ситуації загалом.

Рональд Джонсон є співавтором резолюції сенату США на підтримку територіальної цілісності України і засудження агресивних дій Росії у акваторії Чорного та Азовського морів. Саме сенатор нещодавно запропонував провести міжнародні операції, під час яких групи кораблів пройдуть в Азовське море через Керченську протоку.пинити чинити перешкоди судноплавство у Чорному і Азовському морях», – заявив Рональд Джонсон.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ