Заклади освіти Новояворівської громади отримали ноутбуки

Заклади освіти Мостиської, Новояворівської, Судововишнянської та Шегинівської громад отримали ноутбуки від гуманітарної організації “World Vision International”
Вчора заступник голови Львівської ОВА Іван Собко за участі директора департаменту освіти ЛОВА Олег Паска передав їх керівникам закладів освіти громад Яворівського району. Загалом область передала 137 ноутбуків для закладів освіти Львівщини від гуманітарної організації «World Vision International».
«Львівщина завжди була флагманом людяності, щирості, згуртованості, прикладом нації, для якої важливі цінності держави. А держава починається з дитини, яка отримує якісну освіту. Маємо створити дітям всі умови для того, щоб вони росли гідними українцями.
Дякуємо всім, хто долучається до підтримки наших шкіл. Ми вдячні благодійникам за допомогу – це інвестиція у розвиток нашого цивілізованого вільного світу. Наші захисники й захисниці під кулями ризикують своїм життям заради мирного життя, тож ми, кожен на своєму місці, маємо робити все можливе і надможливе заради перемоги», – зазначив заступник голови Львівської ОВА Іван Собко
Як повідомляють у Департамент освіти і науки Львівської ОДА World Vision International активно допомагає українцям, які опинились у складному становищі через війну. Організація вже надала допомогу 412 418 внутрішньо переміщеним особам, понад 5 000 дітей і дорослих відвідали консультації, а 37 579 осіб отримали грошову допомогу. WVI співпрацює з 12 національними та міжнародними партнерами у 24 містах через офіси в Києві, Львові, Дніпрі та Чернівцях.
Бачення освіти «World Vision International» полягає у тому, що діти, маючи доступ до якісної освіти, навчаються, можуть змінювати свої громади та насолоджуватись життя у всій його повноті. Організація співпрацює із місцевими органами влади, надає батькам і вчителям інструменти для навчання.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ