Залучення інвесторів – збільшення в обробітку земельних часток

Залучення інвесторів – збільшення в обробітку земельних часток паїв та підвищення розміру орендної плати за оренду земельних часток паїв
Враховуючи, що ведення сільськогосподарського виробництва при дотриманні технологічних вимог навіть на збіднених на гумус ґрунтах приносить прибуток в інвесторів викликає зацікавленість оренда сільськогосподарських угідь у Яворівському районі.
Зокрема, 2 березня директор ТзОВ «Захід – Агрокультура» Володимир Шумельський виявив зацікавленість в оренді сільськогосподарських угідь. Досягнуто домовленості щодо зацікавленості оренди невитребуваних земельних часток (паїв) у Рогізненській сільській раді.
Додаткові договори на оренду земельні частки паї оформляє також ТзОВ «Львів – Агросектор». Оформлення договорів проводиться у Завадівській, Дрогомишлянській, Смолинській, Середкевичівській та інших сільських радах.
Внаслідок оформлення договорів на оренду земельних часток (паїв) інвесторами передбачається, що площа сільськогосподарських угідь в обробітку в 2017 році зросте на 500-600 гектарів.
Інвестори дотримуються сучасних технологій, а це сприяє більш ефективному веденню сільськогосподарського виробництва та підвищення орендної плати.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ