Зустріч з легендарним Володимиром Шовкошитним у РНД «Сокіл» міста Яворова

26 січня 2017 року у РНД «Сокіл» міста Яворова відбулась довгоочікувана зустріч з легендарною людиною – Володимиром Шовкошитним.Він є дуже цікавою собистістю, видатний, розумний, неординарний, із власними поглядами на світ і буття. Володимир Шовкошитний є доктор філософії, поет, письменник, громадський діяч, народний депутат України першого скликання, президент Міжнародної організації “Союз Чорнобиль”, член НСПУ, активний розбудовник Української держави, учасник подій на Майдані.
У залі зібралось найбільші поціновувачі художнього слова. Автор коротко пройшовся сторінками багатої і насиченої життєвої та творчої біографії, зачитав патріотичні поезії, ознайомив зі своїми прозовими творами та продукцією створеного ним видавництва “Український пріоритет”. Його твори “Кров – свята”, “Боривітри”, “Герої народжуються на могилах героїв” пройняті теплотою, глибиною, справжністю та реальністю. Презентував пан Володимир і твори своїх друзів: Ольги Слоньовської «Силуети яблунь і коханих», Євгена Голибарди «Злочинна рука Росії в Україні» та інших. Своєю творчістю та активною життєвою позицією Володимир Шовкошитний доводить нам, що українці – це нація самобутня, багатогранна та патріотична.
Зустріч з автором тривала понад двох годин. Спілкування з паном Володимиром додало присутнім багато позитивних емоцій. Бажаючі придбали твори митця, отримали автографи з найкращими побажаннями. Представники влади Яворівської райдержадміністрації побажали натхнення Володимиру Шовкошитному ще у багатьох нових поезіях, романах, зворушливих та цікавих історіях, вдячних слухачів та користувачів.
У виконанні Марії Мудрик, викладача школи мистецтв ім. М.Вербицького, прозвучала пісня «Зелененький барвіночку».
Зустріч пройшла дуже тепло і позитивно. Усі з задоволенням побажали зустрітись з цією легендарною людиною ще не один раз.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ