Зустріч з представниками ТКЯ «Гостинець»

13 березня в райдержадміністрації відбулась зустріч голови Яворівської РДА та голови районної ради з представниками ТКЯ «Гостинець».
Гості зустрічі Наталія Косик та Леся Більська поділились творчими доробками та досягненнями ГО «Гостинець».
Яворівщина отримала унікальну можливість створення мережі Центрів освіти дорослих, завдяки співпраці ГО «Гостинець», районної влади та Представництва DVV International. Керівники Центрів освіти дорослих за три роки діяльності набули досвіду роботи і реалізували в громадах конкретні проекти: створено Вічеву площу в с. Завадові; закладено парк – територію єднання громади в с. Чернилява; створено фотоекспозицію старих фотографій у с. Терновиця; здійснено ландшафтний дизайн громадського парку в с. Оселя; облаштовано історично-культурний центр у с. Дубровиця, введено в дію навчальний центр «Мастак» у с. Старичі. Наприкінці 2016 року в м. Новояворівськ відкрито краєзнавчий музей.
Метою зустрічі було представленнями її учасниками програми на 2017 рік для збагачення і популяризації культури і мистецтва Яворівщини та отримання підтримки в роботі майбутніх проектів з боку районної влади.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ