Звіт відділу житлово-комунального господарства Яворівської РДА

У середу, 1 березня, про свою діяльність у 2016 році прозвітував начальник відділу житлово-комунального господарства Віталій Коструба.
Узвіті йшлось про затверджені заходи щодо забезпечення своєчасної підготовки підприємств житлово-комунального господарства та бюджетних установ до опалювального сезону із зазначенням чітких термінів їх виконання. Опалювальний сезон для бюджетних установ було розпочато з 10.10.2016 року, а для населення та інших споживачів з 13.10.2016 року.
Доповідав Віталій Коструба і про ремонт автодоріг Яворівського району. Загальна протяжність автомобільних шляхів у Яворівському районі – 1361,9 в тому числі: доріг державного значення 188,7 км, доріг місцевого значення 317,2 км, комунальних доріг 856 км.
Про вуличне освітлення: в рамках реалізації обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку у 2016 році проведено будівництво освітлення пішохідних переходів на дорозі державного значення М10 Львів – Краковець в межах населених пунктів с. Страдч та с. Терновиця. Крім цього, за кошти районного бюджету проведено будівництво освітлення пішохідних переходів на ділянці на дорозі державного значення М10 Львів – Краковець в межах с. Ямельня. З метою зниження аварійних ситуацій на пішохідних переходах автодороги М10 Львів – Краковець Службою автомобільних доріг у Львівській області проведено будівництво освітлення 11 пішохідних переходів.
Про освоєння коштів обласного та державного фондів охорони навколишнього природного середовища: на протязі 2016 року з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища проводилось фінансування заходів на загальну суму 385,5 тис. грн.
Плани на 2017 рік в екології: з метою додаткового залучення екологічних коштів у 2017 році подано запити на фінансування з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на суму 10756,0 тис. грн. Закупівля контейнерів для збору твердих побутових відходів на суму 1445,0 тис. грн.
Благоустрій: на протязі 2016 року органами місцевого самоврядування розроблено та затверджено 37 правил благоустрою, що складає 100% та охоплює 138 населених пунктів району.
Перевезення: на протязі 2016 року райдержадміністрацією надано 40 посвідчень на безкоштовний проїзд на приміський та міжміських маршрутах сім’ям загиблих учасників АТО та Героям Небесної Сотні.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ