АЗС Львівщини готові забезпечувати паливом аграрні підприємства

Напередодні посівної кампанії заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко провів нараду з представниками автозаправних станцій щодо забезпечення пальним аграріїв області.

“На Львівщині є підприємства, які заздалегідь підготувались до посівної і мають усі необхідні матеріали. Але є аграрії, які сьогодні звертаються до нас в адміністрацію щодо сприяння у забезпеченні паливом. Тому нам дуже важливо налагодити цей процес, аби посівна стартувала вчасно і ці площі, які планують фермери, могли засіяти”, – зазначив Юрій Бучко.

Представники АЗС розповіли, що на сьогодні проблем із постачанням дизельного пального немає і вони готові сприяти аграрним підприємствам у продажу палива. Однак наголосили, що на окремих АЗС є обмеження щодо об’ємів.

Представники “ОККО” зазначили, що вони готові працювати дрібним гуртом, тобто постачати паливо бензовозами на господарства.

Юрій Бучко підкреслив, що автозаправним станціям нададуть інформацію про потужності аграрних підприємств для розуміння кількості, яка потрібна фермерам. І водночас закликав аграріїв не зловживати і купувати стільки палива, скільки необхідно для посівної, виходячи із запланованих площ та технічних можливостей.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ