День інформаційно-медійних структур Міністерства оборони України та Збройних Сил України

З метою підтримки престижу працівників інформаційно-медійних структур Збройних Сил України та структур Міністерства оборони України, Міністр оборони України Михайло Єжель підписав наказ від 27 грудня 2010 року № 698 “Про встановлення Дня інформаційно-медійних структур Міністерства оборони України та Збройних Сил України” це професійне свято матиме щорічний характер і відзначатиметься 29 грудня.

Відомо, що 29 грудня 1991 року був призначений перший прес-секретарь військового відомства незалежної України і створена прес-служба Міністерства оборони України. Це стало початком становлення та формування у Збройних Силах України структур для повсякденного об’єктивного і оперативного інформування громадськості про діяльність Українських військ і активного впливу на творення позитивного іміджу армії і армійських традицій у суспільстві.

Державні службовці, офіцери та працівники інформаційно-медійних структур міністерства оборони України та Збройних Сил України відрізняются високим професіоналізмом і відданістю своїй професії, вони постійно перебувають у готовності принести максимальну користь не тільки Збройним Силам України, а й державі в цілому.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ