Як отримати Міжнародну премію імені Івана Франка у 2018 році?

Міжнародний фонд Івана Франка розпочне прийом робіт на здобуття Премії з 15 січня 2018 року. Прийом наукових робіт і супровідних документів триватиме до 1 березня 2018 року.
Премія вручатиметься у двох номінаціях: за вагомі здобутки (досягнення) у галузі україністики та за вагомі здобутки (досягнення) у галузі соціально-гуманітарних наук.
6 номінантів на здобуття Премії, по 3 у кожній номінації, буде визначено Міжнародною радою експертів на початку травня 2018 року. Лауреатів Міжнародної премії ім. Івана Франка обере та оголосить Міжнародне журі, яке засідатиме 22-24 червня у Віденському університеті (Австрія).
На здобуття Міжнародної премії ім. Івана Франка роботи науковців мають подавати академічні установи, вищі навчальні заклади України та країн світу, з якими Україна має дипломатичні відносини, а також лауреати Премії попередніх років.
З переліком документів та з положенням про Премію можна ознайомитися на сайті Фонду: www.frankoprize.com.ua.
Роботи на здобуття Премії слід надсилати на поштову адресу: 01034, м. Київ, вул. Володимирська, 48а, оф. 15 або на електронну адресу: frankofund@ukr.net.
Довідка
Міжнародну премію імені Івана Франка започатковано Міжнародним фондом Івана Франка у 2015 році. Її заснував онук українського письменника Роланд Франко.
Міжнародна премія Івана Франка присуджується щорічно 27 серпня – у день народження видатного художника слова, громадсько-політичного діяча, вченого, філософа, етнографа і фольклориста, видатного літературного критика, публіциста і перекладача, драматурга Івана Яковича Франка.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ