День знань

Відчуття, які виникають у перших числах вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.

Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

Як державне свято і пам’ятний день, День знань був затверджений ще з 1980-го року. День знань, враховуючи його важливість і актуальність для наступних поколінь, був збережений і закріплений додатковими указами та постановами відповідних законодавств переважної більшості суверенних держав. Це завжди був робочий і навчальний день, коли в школах починаючи новий навчальний рік, проводяться урочисті лінійки та святкові заходи, на яких особлива увага приділяється звичайно ж першокласникам, тим хто вперше сідає за шкільну парту. Для решти учнів і студентів цей день також наповнений різноманітними святковими заходами.

У цей день ми приєднуємось до привітань на адресу всіх, завдяки кому ми маємо таку чудову можливість – бути освіченими людьми! Здоров’я Вам і благополуччя! Миру і любові!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ