Масштабні лісові пожежі у Греції

Кількість жертв внаслідок сильних лісових пожеж у Греції зросла до 77.
178 постраждалих госпіталізували, багато мають сильні опіки, серед них – діти.
Число загиблих може зрости, оскільки десятки людей вважаються зниклими безвісти. Не відомо, чи зниклі наразі не ідентифіковані серед загиблих, чи їхні тіла залишаються під десятками спалених будинків.
Рятувальники продовжують оглядати зруйновані домівки, автомобілі та узбережжя. Рідні зниклих публікують у соцмережах фотографії у надії відшукати своїх близьких.
Лісові пожежі виникли у понеділок, 23 липня 2018 року, у грецькому прибережному регіоні на захід від Афін, змусивши людей залишити свої будинки.
Греція звернулась за міжнародною допомогою, щоб впоратися з пожежами, які знищили сотні будинків та спалили машини. Деякі місцеві жителі та туристи тікали на пляжі на схід від Афін, рятуючись на човнах. Італія, Німеччина, Польща та Франція надіслали допомогу у вигляді літаків, транспортних засобів та пожежників. Іспанія та Кіпр також запропонували допомогу.

Співчуваємо родинам чиї близькі померли!

Донести той страх, який пережили люди неможливо…, але застерігти і додати розуму тим, хто, не думаючи палить траву, чи спалює сміття – це те, що може статись з кожним, хто просто зневажає і не думає про наслідки !!!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ