Дітей та підлітків запрошують до участі у конкурсі малюнку

З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності оголошують Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?».

Організатори – Благодійний фонд «Об’єднання світових культур», Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея за підтримки Департаменту молоді та спорту Київської міської державної адміністрації, Міністерства молоді та спорту України, проводять Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?».

Конкурс приурочений до Дня Незалежності України. До участі у Конкурсі запрошуються діти віком від 3 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу.

З положенням про конкурс можна ознайомитися за посиланням.

Переможці конкурсу будуть оголошені під час Творчого фестивалю «З Україною в серці», що відбудеться в м. Київ під час святкових заходів з нагоди Дня Незалежності України. Крім того, на зазначеному фестивалі буде організована виставка робіт учасників конкурсу у вигляді карти, що говорить.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ