Капелан о. Андрій Дуда закликає підтримати проект “Святий Миколай – захисникам України”

Священнослужитель княжого храму святого Миколая Чудотворця ПЦУ у Львові, Андрій Дуда закликає підтримати проект “Святий Миколай – захисникам України”.

У рамках проекту “Миколай для львівських десантників”, подарунки воїни отримають 18 грудня після Святкового Всенічного Богослужіння, а також 19 грудня після Архиєрейської Літургії об 11:00 у княжому храмі св. Миколая Чудотворця. Окрім того, подарунки мають отримати діти захисників 19 грудня після привітань, спільної молитви та показових виступів у 80й окремій десантно-штурмовій бригаді

А вже 28 грудня вирушить “Миколай з дарунками на Схід”. Небайдужі привезуть військовим смаколики, дитячі листи з малюнками, також буде святкова вітальна програма.

Підтримати проект “Святий Миколай- захисникам України” можна солодощами та фруктами, або грошовою пожертвою для їх закупівлі. (скриньки для пожертв знаходяться в Княжому Храмі Св. Миколая Чудотворця, вул. Б.Хмельницького, 28а, у Львівському будинку офіцерів, вул. Театральна, 22, Свято – Покровському храмі, мікрорайон Рясне-2, або на карту приват 5168 7573 5375 3785.
Телефон для інформації: 098 526 1592.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ