Конкурс інвестпроектів для атовців

На Львівщині триває конкурс інвестиційних проектів для підтримки підприємницької ініціативи учасників АТО. Відтак підприємці-учасники АТО можуть отримати з обласного бюджету відшкодовування частини відсоткової ставки за кредитами, отриманими у банках та кредитних спілках, які уклали генеральні угоди про співробітництво з департаментом економічної політики ЛОДА.
Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.
Претенденти на отримання відшкодування частини відсоткової ставки за кредитами повинні відповідати таким вимогам:
– мати статус учасника АТО;
– мати офіційну прописку на території Львівської області;
– створити бізнес-план (інвестиційний проект);
– взяти участь у навчанні у межах проекту міжнародного фонду «Відродження», «Новий відлік» або покласти на свій банківський рахунок 20% від очікуваної суми кредиту.
Для участі у конкурсі необхідно подати інвестиційні проекти з такими розділами: – вид діяльності, наявні чи потенційні виробничі можливості, наявний чи потенційний кадровий склад;
– конкретний напрямок використання кредитних коштів;
– очікуваний фінансово-економічний ефект від реалізації проекту;
– очікувані ринки збуту продукції та послуг.
Загальний обсяг інвестиційного проекту не повинен перевищувати 15 сторінок.
Зазначені документи учасникам конкурсу необхідно подати в департамент економічної політики обласної державної адміністрації з 4 травня по 4 червня 2018 року за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 425.
Детальні умови участі у конкурсні визначені в положеннях Програми, яка розміщена на офіційній інтернет-сторінці Львівської обласної ради.
Детальну інформацію також можна отримати за телефонами: 29 99 279.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ