Міжнародний день шлюбних агенцій

Міжнародний день шлюбних агенцій (International Day of Marriage Agencies) є одним зі свят, що були започатковані українцями.

Вперше ідею висунула одна українська шлюбна агенція. Її підтримали колеги з інших країн і з тих пір, щорічно 12 лютого, всі свахи світу можуть по праву відзначати своє професійне свято.

В Україні свято було офіційно зареєстроване 1 грудня 2010 року Департаментом інтелектуальної власності Міністерства освіти і науки.

Дата події також вибрана не випадково, оскільки вже через два дні, на 14 лютого, припадає сама закохана дата в році, а саме День святого Валентина.

Перше шлюбне агентство було відкрито в Лондоні купцем Генрі Робінсоном в 1650 році. З тих пір багато чого змінилося, наприклад з’явився інтернет, але одне залишилося незмінним — це бажання самотніх людей відшукати свою другу половинку. Саме цим і займаються тисячі шлюбних агенцій в цілому світі.

В інформаційну епоху швидкість життя постійно збільшується, і в багатьох людей просто не залишається часу на влаштування особистого життя. Як вважають професійні свахи, це і є головною причиною постійного росту кількості клієнтів шлюбних агенцій.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ