На Донбасі внаслідок обстрілів загинув один український захисник

Учора, 1 вересня 2019 року, збройні формування Російської Федерації та її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню.

Зокрема, противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БПМ, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, інформує штаб ООС у Facebook.

Як зазначають у штабі, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник здійснив вісім обстрілів позицій Об’єднаних сил:
– поблизу Миколаївки – з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
– чотири рази неподалік Водяного – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
– три рази поблизу Новотроїцького – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

А в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник здійснив сім обстрілів позицій Об’єднаних сил:
– двічі неподалік Луганського – зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї;
– двічі в районі Зайцевого – із забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 82 мм, а також з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
– поблизу Новолуганського – із забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 82 мм;
– неподалік хутора Вільного – застосував підствольні гранатомети та стрілецьку зброю;
– поблизу Новотошківського – з озброєння БПМ, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів.

За минулу добу втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було.

Також повідомляється, що від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці два рази порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил з озброєння БПМ, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник здійснив один обстріл неподалік Водяного зі стрілецької зброї.

І в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник також здійснив один обстріл позицій Об’єднаних сил поблизу Новотошківського з озброєння БПМ, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів.

Внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил загинув.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ