На Львівщині добровольців зрівняли у правах із бійцями регулярної армії

На Львівщині уже подали 193 заяви на визнання воїнів-добровольців учасниками АТО. Із них – 13 жінок. Про це 14 березня 2018 року повідомили під час брифінгу «Перебіг та проблематика процесу визнання воїнів-добровольців учасниками АТО на Львівщині». Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.
«Соціальний захист та підтримка добровольців має бути на найвищому рівні. В місцевих бюджетах передбачені кошти для оплати житлово-комунальних послуг для добровольців. Окрім того, діє Комплексна програма з підтримки учасників АТО, добровольців можуть скористатися також програмою з реабілітації, якщо стан їхнього здоров’я цього потребує. А із літа поранені добровольці зможуть скористатися програмою відпочинку», – зазначила директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Наталія Кузяк.
В межах підтримки добровольців напрацьовуватимуть нові напрями та шляхи підтримки.
Під час брифінгу також відбулось нагородження переможців конкурсу дитячого малюнка «Добровольці – новітні Герої України», що відбувався у школах за підтримки Львівської облдержадміністрації. Малюнки передадуть бійцям у зону АТО.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ