З Калинівки та прилеглих сіл вже евакуйовано 30 тисяч жителів

Поліцейські Вінниччини та придані сили з чотирьох областей України працюють в посиленому режимі у зв’язку з надзвичайною ситуацією.
Близько трьох тисяч поліцейських Вінницької, Житомирської, Хмельницької, Київської та Чернівецької областей забезпечують безпеку людей, проводиться евакуація населення, інформують у прес-службі Нацполіції.
Правоохоронці забезпечують публічну безпеку і порядок на територіях, прилеглих до епіцентру пожежі та вибухів боєприпасів на території однієї з військових частин. Поліцейські вживають заходи по забезпеченню збереження майна громадян, які вимушені виїхати з небезпечних територій.
Поліцейські надають допомогу в проведенні термінової евакуації людей з місць, які можуть потенційно бути ураженими уламками від вибуху снарядів – населених пунктів Калинівського та Вінницького районів. Вже евакуйованопонад 30 тисяч людей.
Піші патрулі правоохоронців проінструктовані на виявлення людей, які з різних причин залишаються на небезпечних територіях.
Внаслідок влучення снарядів сталося загорання чотирьох житлових будинків. Наразі рятувальники працюють над ліквідацією пожежі.
Станом на 7-му годину ранку інформація про потерпілих внаслідок вибухів до поліції не надходила.
Нагадаємо, учора ввечері у Калинівці вибухнув склад боєприпасів. У МВС це назвали російською диверсією.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ