На Львівщині створять додаткові місця для внутрішньо переміщених осіб

У комунальних закладах соціального захисту створять додаткові місця для внутрішньо переміщених осіб.

Про цепише прес-служба облради.

Комісія з питань комунального майна сьогодні, 16 вересня, надала дозвіл на проведення ремонтних робіт у низці комунальних закладів Львівської обласної ради галузі соціального захисту.

Йдеться про реконструкцію, капітальний ремонт приміщень, покращення майна психоневрологічних інтернатів та будинку-інтернату для збільшення місць перебування і поліпшення побутових умов підопічних, у тому числі внутрішньо переміщених осіб цих категорій.

«Станом на сьогодні в установах соціального захисту Львівщини перебуває 455 внутрішньо переміщених осіб. Це люди, які переселяються комплексно із закладів півдня і сходу країни.

Тому працюємо над розширенням наших установ для можливості приймати додаткову кількість людей, які рятуються від війни», – повідомили у департаменті соціального захисту населення Львівської ОВА.

Як наголосив в.о. начальника управління майном спільної власності Львівської обласної ради Тарас Зозуля, замовниками робіт будуть самі інтернати (балансоутримувачі), на це вже передбачені кошти обласного бюджету в межах Програми пріоритетних інфраструктурних проєктів.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ