На Львівщині вже п’ять громадян-мільйонерів задекларували 31,7 млн. грн. доходів

Станом на 27 лютого громадянами Львівщини подано 3071 декларації про майновий стан і доходи та задекларовано 268,3 млн гривень. 5 громадян задекларували одержані доходи в сумі понад 1 млн грн. Сума задекларованих доходів становить – 31,7 млн гривень.
Найбільшу кількість з поданих декларацій складають: 901 декларації – задекларовано дохід у вигляді спадщини від членів сім’ї не першого ступеня споріднення на суму 116,8 млн гривень; 187 декларацій – доходи від здавання майна в оренду на суму 1,9 млн гривень; 85 декларацій –  дохід від продажу рухомого та нерухомого майна на суму 29,7 млн гривень; 7 декларацій – задекларовано громадянами, які одержали інвестиційний дохід. Сума задекларованих доходів становить – 3,9 млн гривень.
За результатами проведених перерахунків 1066 громадянам підлягає додатково до сплати 7,6 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 1,9 млн грн військового збору.
5 громадян задекларували одержані доходи в сумі понад 1 млн грн. Сума задекларованих доходів становить – 31,7 млн гривень.
Нагадаємо, що громадянам, які в 2016 році отримували доходи від операцій з інвестиційними активами (цінними паперами, деривативами, корпоративними правами, вираженими в інших, ніж цінні папери, формах) необхідно подати до органу фіскальної служби за місцем реєстрації декларацію про майновий стан і доходи. При цьому декларація подається у будь-якому випадку, незалежно від того, чи отримав громадянин інвестиційний прибуток або збиток, та незалежно від того, чи сплачувався податковим агентом податок з доходів інвестора.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ