Розпочався прийом заяв на членство у молодіжній раді при ЛОДА

12 серпня стартував прийом заяв для участі в Установчих зборах молодіжної ради при Львівській обласній державній адміністрації.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 р. № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи», до участі в установчих зборах та подальшого включення до складу молодіжної ради при Львівській обласній державній адміністрації запрошуються громадяни України, віком від 14 до 35 років, які є:
– представниками молодіжних консультативно-дорадчих органів при органах місцевого самоврядування та органах виконавчої влади, утворених на території області (або за відсутності консультативно-дорадчого органу – представника органу місцевого самоврядування/органу виконавчої влади);
– представниками інститутів громадянського суспільства, що провадять діяльність у молодіжній сфері, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території області;
– представниками органів студентського та учнівського самоврядування та їх обласних об’єднань.

Важливо: до складу молодіжної ради може бути обрано не більше одного представника від органу, який делегує представника.

Подання заяв кандидатів для участі в Установчих зборах молодіжної ради при Львівській обласній державній адміністрації розпочинається з дня опублікування оголошення і завершується 8 вересня 2021 року (включно).

Порядок подання кандидатами заяв:
Перелік документів та їх зразків для делегатів, що планують взяти участь в установчих зборах молодіжної ради при Львівській обласній державній адміністрації та тих, хто планує обиратись до керівних органів розміщені у прикріплених додатках 1 та 2 за посиланням: http://surl.li/acjgs.

Документи необхідно подавати на електронну адресу: molrada.loda@gmail.com у форматі pdf.

У разі виявлення невідповідності документів, вимогам Типового положення про молодіжну раду, ініціативна група не пізніше ніж за 15 календарних днів до проведення установчих зборів у письмовій та в електронній формі інформує про це кандидатів з пропозицією щодо усунення таких невідповідностей протягом семи календарних днів.

За результатами перевірки поданих документів, ініціативна група складає за сім календарних днів до проведення установчих зборів список кандидатів до складу молодіжної ради, які братимуть участь в установчих зборах, та список представників, яким відмовлено в участі в установчих зборах, із зазначенням підстави для відмови.

Підстави для відмови представнику в участі в установчих зборах є:
– невідповідність поданих документів вимогам Типового положення про молодіжну раду, затвердженого постановою КМУ № 1198 від 18 грудня 2018 р.; – неусунення невідповідності поданих документів зазначеним вимогам у строк, визначений ініціативною групою відповідно до Типового положення;
– невідповідність органу/інституту, який має право делегувати представника або делегованого ним представника вимогам, установленим пунктом 8 Типового положення;
– неправдивість інформації, що міститься в документах, поданих для участі в установчих зборах;
– відмова від участі в установчих зборах шляхом надсилання ініціативній групі офіційного листа за підписом уповноваженої особи керівного органу/інституту, який делегував представника;
– перебування органу/інституту, який делегував свого представника для участі в установчих зборах, у процесі припинення.

Проведення установчих зборів заплановано 8 жовтня 2021 року о 15:00 у будівлі Львівської обласної державної адміністрації (м. Львів, вул. Винниченка, 18).

З метою отримання детальної інформації просимо звертатись до відповідальної особи – Андрій Панасюк, 0 (93) 657 93 50; Софія Курман, 0 (68) 512 12 68.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ