Школярів Львівщини запрошують взяти участь у математичному конкурсі

Учнів 8-11 класів усіх профілів запрошують взяти участь у дистанційному турі конкурсу з математики «Математика для всіх», який відбудеться на базі кафедри математики Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка.
Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
Для участі у конкурсі необхідно до 15 грудня 2017 року надіслати поштою: заявку; розв’язання завдань конкурсу; квитанцію про сплату оргвнеску.
Вимоги до оформлення робіт: розв’язання слід оформити у зошитах (клітинка, 18 арк.). На титульній сторінці вказуються прізвище, ім’я учасника, клас та школа, ПІБ вчителя математики.
Зазначимо, що можна надсилати роботи з неповними або частковими розв’язками. При оцінюванні робіт буде враховуватись оригінальність запропонованих розв’язків! Роботи учнів класів математичних та нематематичних профілів будуть оцінюватися окремо.
Оргвнесок (10 гривень) включає витрати на видання матеріалів конкурсу. Оргвнесок необхідно перерахувати на картку 5168 7573 3495 2688 (Шишенко Інна Володимирівна), або подати з роботою.
Повідомлення результатів конкурсу, вручення сертифікатів учасників та дипломів переможців – до 20 грудня 2017 року.
Контакти: Кафедра математики, фізико-математичний факультет Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, вул. Роменська, 81, м. Суми, 40002.
Телефон: 095-326-10-34.
E-mail: shiinna@ukr.net

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ