Стало відомо, скільки будівель закладів освіти є готовими до навчального року

Готовність об’єктів та будівель закладів освіти області до нового навчального року становить 26%: підсумки урядового селектору

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Під час онлайн-наради Уряду та голів обласних військових адміністрації обговорювали питання, пов’язані з початком навчального процесу.

Зокрема, як проводити його з урахуванням безпекових моментів, про облаштування укриттів, інші шляхи довезення учнів у громадах, шкільні автобуси яких використовують відповідно до потреб воєнного стану, а також про тимчасове розміщення вимушених переселенців у закладах освіти.

«Розпочати навчання в офлайн-форматі зможуть лише ті школи, де це можливо, враховуючи воєнну ситуацію. Якщо така можливість є, у закладах освіти або поблизу має бути укриття. Також у школах не можуть проживати ВПО. Відтак, пошук місць для тривалого проживання вимушених переселенців – серед ключових пріоритетів зараз», – зазначив начальник Львівської ОВА.

За його словами, у Львівській області відсоток готовності об’єктів та будівель закладів освіти до нового навчального року становить 26%. За останніми даними, 37% учасників освітнього процесу забезпечені умовами для навчання в офлайн-форматі.

«Безпека учнів та працівників шкіл – на першому місці. Працюємо», – додав Максим Козицький.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ