Старшокласників запрошують до участі в літературному конкурсі

Оголошено всеукраїнський конкурс літературних творів на тему «Мама Героя», приурочений до Дня матері.
У конкурсі можуть брати участь учні 9-11-х класів загальноосвітніх закладів, незалежно від їхнього типу, форми власності та підпорядкування.
На конкурс приймають літературні твори в жанрі есе, статей, нарисів на тему «Мама Героя», в яких викладено історію подвигу захисника Батьківщини, значення виховання в сім’ї, думки, переживання матерів Героїв та їхню роль у формуванні характеру, вихованні захисника Батьківщини. За умовами конкурсу, у творі має бути відображено міркування автора на задану тему, його ставлення до Героя та його матері.
Конкурсні роботи приймають до 1 травня за адресою: м. Київ, вул. Васильківська, 27, корпус 2, офіс 1, або на електрону пошту: javoryna.press@gmail.com.
Переможці конкурсу отримають відзнаки та грошові премії.
Зазначимо, що організатором конкурсу виступає Об’єднання українок «Яворина». Конкурс проводиться з метою привернення уваги суспільства та влади до проблеми формування високого статусу захисника Батьківщини, виховання патріотичних почуттів серед учнівської молоді, утвердження української мови як єдиної державної, її популяризація в молодіжному середовищі.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ