Талони на проїзд за минулі роки для учасників АТО – чинні

Всі учасники АТО, що мають посвідчення учасників бойових дій, отримують листи-талони, які дають право на одержання проїзних документів (квитків) з 50% знижкою від їхньої вартості. Термін дії талонів 2018-2023 роки. Учасникам бойових дій необхідно звернутися у військові комісаріати.
Талони, які учасники бойових дій не використали за минулі роки, також діють і ними теж можна скористатись.
Для отримання листів талонів на право одержання ветераном війни (учасником бойових дій) проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості, учасники бойових дій з числа військовослужбовців, звільнених з лав Збройних Сил України, подають у районний військовий комісаріат за місцем реєстрації такі документи:
– заява (заповнюється у військовому комісаріаті;
– копія посвідчення «Учасник бойових дій»;
– копія паспорта та ідентифікаційного коду;
– копії довідки про безпосередню участь в АТО, військового квитка та витягу з наказу про звільнення з військової служби (для осіб, що отримували посвідчення у військовій частині);
– довідка з управління соціального захисту населення про перебування на обліку у ЄДАРПі як учасник бойових дій та про неотримання статусу інваліда війни та відповідних листів талонів.
При собі мати талони, отримані за попередні роки.
Звертатися за листами талонів, у військовий комісаріат, мають право лише ті особи, які попередньо отримали талони з терміном дії на 2012-2017 роки.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ