Ухвалено законопроєкт «Про освіту дорослих»

На початку цього року Верховна Рада України ухвалила у першому читанні законопроєкт «Про освіту дорослих». Зважаючи на це, а також на те, що Львівська область упродовж багатьох років активно займається розвитком освіти саме для цієї категорії, наприклад, заклади професійно-технічної освіти надають освітні послуги з перекваліфікації, ми вирішили внести зміни у Стратегію розвитку освіти Львівської області та окрему увагу приділити освіті дорослих.
Щоб закріпити ці наміри, Львівська ОВА, німецька неурядова організація «Німецьке об’єднання народних університетів» в Україні та Громадська спілка “Українська асоціація освіти дорослих” підписали Тристоронній Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво у сфері освіти дорослих. Документ підписали за участі народної депутатки України Юлії Гришиної, директора Української асоціації освіти дорослих Микити Андрєєва та керівника Представництва DVV International Ukraine Олега Смірнова.
Наші заклади освіти, бібліотеки, центри зайнятості мають великий потенціал, який ми плануємо використати, щоб навчання позитивно впливало на професійне зростання, рівень життя людей, їхню безпеку і здоров’я. Це також можливість для всіх, хто втратив роботу або задумується про зміну професійної сфери у зрілому віці, здобути знання, які допоможуть успішно прийняти цей виклик.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ