В Україні стартує програма «Велике будівництво»

1 березня в Україні стартує програма президента «Велике будівництво». За своєчасний її старт в кожному регіоні відповідають голови облдержадміністрацій. Про це повідомив Прем’єр-міністр Олексій Гончарук під час селекторної наради з ними.

«Ми починаємо масштабне будівництво та капітальний ремонт шкіл, дитячих садків, приймальних відділень лікарень, стадіонів та доріг по всій країні. З боку Уряду забезпечимо регіони всім необхідним, щоб будівництво почалось вчасно», — сказав Олексій Гончарук.

До 14 лютого всі області мають узгодити з Мінрегіоном перелік об’єктів, які планують збудувати чи відремонтувати протягом року. Основним джерелом їх фінансування буде Державний фонд регіонального розвитку (ДФРР).

Окремо області також мають узгодити з Укравтодором перелік доріг, які планують побудувати в рамках Дорожнього фонду. В пріоритеті — дороги до опорних шкіл та лікарень.

«До наступного тижня у кожного керівника ОДА має бути конкретний план області з переліком всіх об’єктів та доріг до них. Ці плани кожен голова облдержадміністрації презентує наступного тижня в Києві на Уряді», – наголосив Гончарук.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ