Відзначення 155-річчя від дня народження Євгена Петрушевича

Завтра, у неділю, 3 червня 2018 року, минає 155 років від дня народження Президента Української Національної Ради ЗУНР Євгена Петрушевича.
Більше читайте тут: Новини Львівщини
Вшанування 155-річчя відбудеться на Львівщині, зокрема, у м. Львів та у місті Буськ.
Об 11:00 год. у м. Буськ відбудеться покладання квітів до пам’ятника Євгенові Петрушевичу, громадське віче та мистецька частина поруч з пам’ятником. Після цього учасники заходу перейдуть на міське кладовище, де поховані батьки Євгена Петрушевича – о. Омелян та Савина Петрушевичі. Поруч з могилою відбудеться панахида.
О 10:00 год. у м. Львів покладуть квіти до каплиці пантеону, в якій похований Євген Петрушевич (поле почесних поховань №76 Личаківського кладовища).
О 12:00 год. у парку «На валах» пройде акція для дітей «Портрет Президента ЗУНР».
О 12:30 год. відбудеться екскурсія для дітей «Місцями бойової слави ЗУНР» за маршрутом: парк «На валах» – Львівська Ратуша – будинок, у якому проживав Євген Петрушевич – парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького (відвідування Міжнародного фестивалю ретро-автомобілів «Леополіс Гран Прі», фотографування із реконструкторамив одностроях Легіону УСС біля бронеавтомобіля часів Першої світової війни).
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ