З 1 липня Укрпошта перегляне тарифи на відправлення

Починаючи з 1 липня, Укрпошта змушена частково переглянути вартість відправлень по Україні та за її межами. Згідно з новими тарифами, вартість доставлення відправлень «Укрпошта Експрес» збільшиться у середньому на 10 грн для пересилання в межах однієї області та на 8 грн для пересилання в межах всієї країни.

Про це повідомляє пресслужба Укрпошти.

Крім того, з 1 липня діятимуть нові тарифи на послуги «Укрпошта Стандарт», де середнє підвищення становить 7 грн на доставку по Україні, а в межах окремої області – 10 грн. Варто зазначити, що клієнти сплачують тільки за фактичну вагу відправлення, не переплачуючи за «повітря». Наприклад, раніше вартість доставки відправлення вагою до 1 кг у межах України становила 35 грн, а після перегляду тарифів вона збільшиться до 42 грн. А доставка посилки вагою від 5 до 10 кг тепер коштуватиме 70 грн, порівняно з попередніми 60 грн – до перегляду тарифів.

Також впроваджено зміни й для інших послуг. На 5 грн зросте вартість послуги «Укрпошта Документи» та вартість кур’єрського забору або доставки.

Для корпоративних клієнтів Укрпошти продовжує діяти гнучка система знижок.

Починаючи з 1 липня, також будуть внесені зміни у вартість на доставку «дрібних пакетів рекомендованих» на всі зони та на доставку посилок до 7 країн Близького Сходу, зокрема Алжиру, Афганістану, Катару, Кувейту, Оману, Саудівської Аравії та Тунісу. Ці зміни становитимуть 10% від поточних тарифів. Це перший перегляд цін на міжнародну доставку, який обумовлений зовнішніми факторами. Однак Укрпошта готувалась до таких можливих змін, і починаючи з 1 квітня надає послугу пріоритетної доставки «дрібні пакети Prime» до 70 ключових країн світу. Використання саме цієї нової послуги дає можливість клієнту отримати нижчий тариф до 18 %.

Попри все Укрпошта змогла підлаштуватися до нових суворих умов і продовжує не тільки надавати послуги на всій території країни і за її межами, а й залишається найдемократичнішим оператором поштового зв’язку з найнижчими цінами на ринку. Навіть після перегляду вартості тарифи Укрпошти залишають доступними та нижчими порівняно з конкурентами на 20-30%.

Для того, щоб послуги Укрпошти й далі залишалися доступними в кожному населеному пункті, команда поштового оператора продовжує інвестувати в процеси доставки відправлень, роблячи їх швидшими та зручнішими для клієнтів. Одним з таких кроків стало впровадження сучасних автоматизованих сортувальних ліній, за допомогою яких швидкість обробки відправлень в деяких містах України збільшиться в рази, що своєю чергою вже відображається на швидкості доставки для клієнтів.

Від початку повномасштабної війни та внаслідок того, що певні території нашої країни залишаються тимчасово окупованими, Укрпошта втратила частину своїх активів. Понад 1600 відділень національного оператора були зруйновані або пошкоджені внаслідок постійних обстрілів. Компанія намагається оперативно відновлювати інфраструктуру та автопарк та готується до негайного поновлення послуг на майбутніх деокупованих територіях.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ