З 29 травня до 12 червня лікарі консультуватимуть просто неба

З 29 травня по 12 червня у спеціальних наметових містечках поряд з медичними закладами у кожному мікрорайоні міста Львова мешканці можуть отримати консультації спеціалістів, пройти медичне обстеження і навчитись надавати домедичну допомогу. Також три суботи поспіль біля міської дитячої лікарні чекають найменших пацієнтів. Перевірити своє здоров’я усіх охочих закликають у межах профілактичних акцій «Здорове місто».
Проводиться традиційна профілактична акція «Здорове місто», мета якої – зберегти і покращити здоров’я львів’ян, пояснюючи, що рання діагностика хвороби і своєчасне лікування запобігає смертельним ускладненням.
З 11.00 до 16.00 год. консультуватимуть терапевт, кардіолог, ендокринолог, мамолог, сімейний лікар, педіатр та інші. Усі охочі зможуть пройти обстеження на мобільному флюорографі, виміряти артеріальний тиск, визначити індекс маси тіла, перевірити зір, виміряти рівень глюкози в крові, пройти електрокардіографічне дослідження, УЗД молочних залоз, мамографію тощо. Під час акції мешканці також зможуть отримати друковані інформаційні матеріали щодо профілактики найбільш небезпечних недуг.
Медичні наметові містечка облаштують у 10 локаціях, зокрема й у віддалених куточках міста. Зокрема, акції відбуватимуться:
29 травня – на території 2-го поліклінічного відділення 1МКЛ (вул. Мазепи, 25);
30 травня – на території амбулаторії СМ 6МП (вул. Тр. Глинянський, 154);
31 травня – на території 3МП (вул. Повітряна, 99);
1 червня – на території амбулаторії сімейної медицини 5МКП (смт. Рудно);
2 червня – на території 2-го поліклінічного відділення 6МП, (м. Винники);
6 червня – на території амбулаторії СМ №1 3МКЛ (вул. Величковського);
7 червня – на території 6МП (вул. Медової Печери, 1);
8 червня – на території 4МП (пр. Червоної Калини, 68)
9 червня – на території 5МКП (вул. Виговського, 32)
12 червня – на території 2МП (вул. Симоненка, 4).
Також три суботи поспіль – 27 травня, 3 та 10 червня з 09:00 до 13:00 на базі міської дитячої клінічної лікарні (вул. Орлика, 4) безкоштовно обстежуватимуть дітей: УЗД внутрішніх органів, УЗД кульшових суглобів, діагностика захворювань шкіри, скринінг слуху у новонароджених, консультації ортопеда-травматолога, невролога, отоларинголога, дерматолога, педіатра.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ