Запрацювали блокпости на дорогах Львівщини

На Львівщині від, 9 квітня 2020 року, запрацювали спеціальні блокпости на дорогах області. Тут подорожуючим вимірюють температуру та перевіряють їх на ознаки захворювання на коронавірус.

Представники різних служб чергують за своїми посадовими інструкціями, але всі вони завжди є на блокпосту, де облаштовано намет, каже Тарас Грень. Забезпечення їх водою і харчуванням узгоджують районні адміністрації.

У випадку, якщо виявляють людину із сильно підвищеною температурою, то медики діють за своїми протоколами – якщо є явні ознаки захворювання, людину має забрати швидка допомога. Так само за своїми протоколами мають діяти поліцейські, якщо хтось відмовляється зупинятись і виконувати інструкції.

Блокпости організовані при в’їзді на адміністративну територію Львівської області з Волинської, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської та Закарпатської областей на автодорогах: М-06 (Київ-Чоп), Р-39 (Броди-Тернопіль), М-09 (Львів-Тернопіль), Н-10 (Стрий-Чернівці), Н-13 (Львів-Самбір-Ужгород), Т-1806 (Перемишляни-Рівне), Т-1417 (Куровичі-Перемишляни-Рогатин), Н-09 (Львів-Бібрка-Рогатин), Т-1409 (Стрий-Журавно), М-12 (Стрий-Знам’янка), Р-15 (Ковель-Жовква), Н-17 (Львів-Радехів-Луцьк).

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ