Запровадження е-квитка у приміських автобусах Львівщини відтермінували

Запустити систему безготівкової оплати в обласних маршрутах мали 1 липня.

«Е-квиток не запрацював через труднощі в логістиці з постачанням обладнання із Китаю. Наразі планують внести зміни в інвестиційний договір між Львівською ОВА та ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи» щодо продовження термінів завезення та встановлення валідаторів. За попередньою інформацією, терміни продовжать до жовтня», – прокоментував виданню Твоє місто начальник управління транспорту та зв’язку Львівської ОВА Степан Рудницький.

Він також зазначив, що з моменту підписання інвестиційного договору, попри зрив термінів завезення та встановлення обладнання, спільно з ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи» провели значну роботу, а саме:

Доопраювали архітектуру програмного продукту АСООП за принципом роботи «check-in – сheсk-out»;
доопрацювали таблиці кабінету користувачів АСООП (Dashboard);
в межах пілотного проєкту на транспортних засобах перевізника «Автосвіт» (здійснює перевезення в Рава-Руському напрямку) протестували роботу АСООП;
завершують роботу з основними бенефіціарами щодо обліку в АСООП поїздок за які здійснюється оплата готівкою та на автостанціях.
В майбутньому у разі невиконання інвестиційних зобов’язань компанія ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи» сплачуватиме штрафи до обласного бюджету. Упродовж липня планують узгодити додаткову угоду з інвестором, нові графіки встановлення обладнання та запуск АСООП (автоматизована система обліку оплати проїзду), а також систему штрафних санкцій.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ