Зміни до бюджету Львівської області на 2018 рік

Львівська обласна рада сьогодні, 30 січня 2018 року, своїм рішенням внесла зміни до показників обласного бюджету Львівської області на 2018 рік, які дозволять завершити будівництво (реконструкцію), капітальний ремонт обласних об’єктів соціально-культурного призначення, а також збільшать видатки за рахунок залишку коштів, що утворився на початок року в обласному бюджеті за субвенціями з держбюджету. Про це йдеться на сайті Львівської обласної ради.
Відтак депутати, затвердивши перелік капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення з 66 пунктів, врахували у змінах до бюджету – 148,8 млн грн на реалізацію цих проектів у 2018 році.
Крім того, депутатський корпус збільшив галузі освіти видатки на 59,2 млн грн. Ці кошти спрямують, зокрема на придбання шкільних автобусів та обладнання для загальноосвітніх навчальних закладів міст, районів та ОТГ.
Галузі охорони здоров’я обласні парламентарі збільшили видатки на 351,7 млн грн. Зокрема, на розвиток сільської медицини передбачається – 302 млн грн. Крім того, перехідними є ще майже 50 млн грн субвенції з держбюджету в рамках спільної з Міжнародним банком реконструкції програми «Онкопревенція».
Також обласна скарбничка поповнилася на 25,7 млн грн субвенції з держбюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку територій. Це перехідні кошти з минулого року, які не були використані, оскільки надійшли наприкінці 2017 року.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ