358-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

????????358-й день війни. Про головне на Яворівщині за минулу добу:
Мали одне сповіщення про повітряну тривогу.
За інформацією начальника Львівської ОВА Максима Козицького під час повітряної тривоги було влучання в об’єкт критичної інфраструктури у Львівській області. Постраждалих чи жертв нема. Пожежу загасили. Не ігноруйте сирен.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: https://cutt.ly/6K62Hi1.
У Судовій Вишні відкрили першу “Палату Ветерана”. Вартість робіт понад 240 тисяч гривень. Ремонт вдалось зробити спільними зусиллями нашої команди та небайдужих мешканців громади та району. Картини на стінах малював художник Василь Перляковський, пану Василю окрема подяка за гарну роботу!
У Новояворівському ЦНАПі відкрили сервіс оформлення та видачі паспорта громадянина України. Тобто у ЦНАПі ви можете оформити ID-картку та закордонний паспорт.
У четвер, 16 лютого, на Львівщині не передбачено вимкнень електроенергії, зважаючи на інформацію про споживання потужності від НЕК “Укренерго” – NPC Ukrenergo.Користуйтесь електроенергією раціонально і не вмикайте без потреби енергоємні прилади.
Адреси Пунктів Незламності на території району можна дізнатися за посиланням: https://cutt.ly/F1EGQk1.
Також є карта “Пунктів незламності” за посиланням: nezlamnist.gov.ua.
Бережіть себе!
#stoprussi

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ