388-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районноої державної адміністрації:

????????388-й день війни. Коротко про головне у Яворівському районі за минулу добу:
На жаль, близько 1 години ночі Львівську область атакували дрони-камікадзе типу Shahed 136.
Як повідомляє начальник Львівської ОВА Максим Козицький за попередньою інформацією, їх було шість. Три збили наші Сили ППО. Дякую ПвК «Захід». Ви врятували багато життів і багато людського майна. Це було дуже складне завдання, адже дрони летять низько.
Ще три безпілотники влучили в нежитлові приміщення у Яворівському районі. Приміщення пошкоджені. Найважливіше – постраждалих немає. Дякую всім, хто не проігнорував небезпеку.
Сьогодні о 09.10 год знову пролунав сигнал про повітряну тривогу. Тривога ще триває. Залишайтесь в укриттях доки не буде сигналу про відбій.
Інформацію про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: https://cutt.ly/6K62Hi1.
У Новояворівській громаді розфарбували укриття у дошкільному навчальному закладі № 9 . Стіни укриття закладу розфарбували яскравими та милими звірятами. Проєкт “Художник дитині” започатковано головою БО Благодійний фонд ” Святої Марії-Магдалини”- Іванною Михайлишин. Здійснили розпис членкиня фонду – викладач Академії друкарства кафедри станкової графіки Соломія Дорош, студенти Оксана Сікора та Олексія Домніна, під керівництвом членкині правління фонду відомої художниці Олени Жеребецької.
У Яворівському районі триває підготовка до посівної ярих під урожай 2023 року. Завдяки сприятливим погодним умовам посіви розпочнуться вчасно. Цього року прогнозована площа ранніх зернових становить 2355 га.
Не ігноруйте повітряну тривогу! Бережіть себе! Ми сильні вистоїмо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ