496-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

496-й день війни. Про головне за минулу добу на Яворівщині:
▫️Загрози ракетних ударів не виникало.
▫️8 164 особи зареєстрована на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️ Мостиська міська рада долучилася до придбання автомобіля Nissan для місцевого воїна, мешканця с. Гостинцеве. Транспортний засіб передано в межах ініціативи Максима Козицького #1000_автомобілів_свободи та за допомоги Олега Радика і ГО «Форпост Львів». Автомобіль вже в кінці тижня буде здійснювати бойові завдання на сході України. Крім цього, працівники культури громади передали маскувальну сітку.
▫️ Триває процес прийому заяв до конкурсного відбору кандидатів на посади помічників ветерана у межах пілотного проєкту. Ініціативу реалізують у 4 областях, зокрема у Львівській.
Кандидати на посади помічників ветерана, які мешкають на Львівщині, можуть подаватися на конкурсний відбір для участі у цьому проєкті винятково за допомогою інформаційного порталу Е-ветеран: https://eveteran.gov.ua.
▫️ Нагадую, консультативно-координаційний центр при Яворівській ВА продовжує надавати допомогу внутрішньо переміщеним особам. Центр працює з понеділка по п’ятницю з 09.00-17.00 у “Будинку воїна” в центрі міста Яворів, вулиці Шашкевича, 1 А. Контактний номер телефону: 0674710344.
▫️ Уряд виділив допомогу постраждалим через підтоплення на Херсонщин! Відповідно п.6 Порядку надання одноразової матеріальної грошової допомоги постраждалому населенню внаслідок підриву російською федерацією греблі Каховської гідроелектростанції, постраждала особа може звернутись із заявою до управління соціального захисту населення за адресою фактичного місця проживання. На Яворівщині детальнішу інформацію можна отримати в управлінні соціального захисту населення Яворівської РВА за адресою м.Яворів вул.Шевченка,8 кабінет № 9 або за телефоном тел. 2-13-80
Разом до перемоги

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ