500-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

500 днів незламності.
Про головне за минулу добу на Яворівщині:
▫️ Мали одне сповіщення про повітряну тривогу.
▫️ В селі Стрілецьке Яворівського району під час чищення криниці на відстані 20 м від житлових будинків та 70 м від дороги місцевого значення виявлено предмет ззовні схожий на РГД-33 часів II Світової війни. За фактом виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення. Яворівське районне управління ГУ ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів ІІ Світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. У разі виявлення боєприпасів або речей, за зовнішніми ознаками схожих на боєприпаси, необхідно негайно повідомити про знахідку Службу порятунку “101”.
▫️8 145 осіб зареєстрована на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Яворівський національний природній парку відзначив 25 років від дня створення: http://surl.li/iwsry
▫️ “Ти як?” – Всеукраїнська програма ментального здоров’я, ініційована Оленою Зеленською, продовжує свою роботу. Дізнавайтеся більше за покликанням:
http://howareu.com.
▫️ На сільському стадіоні Нагачева відбувся дитячий футбольний турнір на честь пам’яті Богдана Сайка. Участь взяли команди з сіл сусідніх громад – зі Страдчу, Прилбич та Чолгинь, з Котів, Черниляви і самого Нагачева: http://surl.li/iwsto.
Дякую усім за роботу та відповідальність. Разом переможемо.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ