534-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

534-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️8 067 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️ Продовжив моніторинг підготовки закладів загальної середньої освіти Яворівського району до початку нового 2023-2024 навчального року. Вчора відвідав Мостиську громаду: http://surl.li/jyzvw.
▫️ У Новояворівську в Консультативно-координаційному центрі продовжують надавати безкоштовну допомогу. Щоденно у центр звертаються люди, які просять про допомогу. Зокрема за психологічною, юридичною та гуманітарною. Лише за вчора близько 500 людей отримали безкоштовну допомогу: http://surl.li/jyzwf.
▫️Для опорних закладів Івано-Франківської громади Відділ освіти,культури,молоді та спорту Івано-Франківськоï селищноï ради за сприяння UNICEF придбали необхідне обладнання для харчоблоків: http://surl.li/jyzwp.
▫️ Головна редакторка газети «Наш край» Галина Сорока з Мостищини переможниця конкурсу журналістських робіт імені Тараса Матвіїва віддасть премію на потреби ЗСУ. Про це вона повідомила під час нагородження. Її відзначили як найкращу у номінації «Матеріал, розміщений в друкованому медіа» завдяки публікації «Кшиштоф Мушак – воїн, азовець, патріот України!». Щиро вітаю Галину Богданівна та дякую за добру справу. Разом ми сила.
▫️Протезування в Україні – безкоштовне! Щоб отримати якісний протез, не обовʼязково збирати кошти та їхати за кордон.
Деталі про те, як отримати протез безоплатно – bit.ly/ProtezBezoplatno
Разом до перемоги!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ