545-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

545-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️8043 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▫️Продовжив моніторинг підготовки закладів загальної середньої освіти Яворівського району до початку нового 2023-2024 навчального року. Вчора відвідав Івано-Франківську громаду. Традиційно оглянули укриття, наявність генераторів та справність котелей: http://surl.li/kibyx.
▫️У консультативно-координаційному центрі при Яворівській ВА відбувся захід з нагоди Дня прапора та Дня Незалежності України “Незламна та свята Україна”: http://surl.li/kibxr.
▫️Департамент економічної політики Львівської ОДА планує проведення другої «Школи Учасника закупівель» для представників бізнесу Львівщини. Участь у навчальній програмі – безкоштовна. Для участі представникам бізнесу потрібно зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/HsPtzstGg2TtRbrLA.
▫️Від сьогодні вперше стартував Конкурс на здобуття обласної премії імені Митрополита Андрея Шептицького у 2023 році. Буде визначено по одному лауреату у двох номінаціях, орієнтовно розмір премії становитиме 200 тис. грн. Про це повідомив на брифінгу у Львівській обласній адміністрації розповів директор департаменту освіти і науки ЛОДА Олег Паска. Документи на здобуття Премії приймаються до 30 вересня 2023 року і подаються до Департаменту особисто або надсилаються через засоби поштового, електронного зв’язку на адресу: 79000, м. Львів, вул. Просвіти, 4А, donloda@ukr.net) з позначкою «Премія імені Митрополита Андрея Шептицького».
▫️З Яворівської громади придбали ще один автомобіль для ЗСУ! Транспорт для бійців територіальної оборони придбали коштом колективу Яворівської міської ради та її структурних підрозділів. Mercedes ML найближчим часом відправиться на передову до наших захисників.
▫️Чергові навчання психологічної підтримки провели для освітян Яворівської громади. Тренінг проводиться четвертий раз поспіль для соціальних педагогів, директорів садочків та людей, які працюють з наслідками війни в Україні. Організаторами такої ініціативи є польська благодійна організація Fundacja Humanitarna Folkowisko, з якими міська рада плідно співпрацює. Навчання проводять тренери міжнародної організації NATAN Worldwide Disaster Relief.
Разом до перемоги!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ