711-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

711-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівщини за добу:
▫️Два рази приходило сповіщення про повітряну тривогу.
▫️Судововишнянська громада попрощалася з Героєм України Глушковським Іваном Петровичем.
▫️Новояворівська громада попрощалася з Героєм Орестом Кішай. Вічна пам’ять Героям.
▫️7690 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▫️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv
.
▫️ В німецькому Арбері в заключний день шостого етапу Кубку IBU з біатлону відмінний результат показала львівська біатлоністка Юлія Городна з Яворівщини. 22-річна спортсменка допустила один промах на двох вогневих рубежах і фінішувала дев’ятою у жіночому спринті. Це найкращий результат серед п’ятьох українок, які стартували в гонці.Від призового, третього, місця старшу із сестер Городних відділило всього 25,5 секунд. Біатлоністка з Яворівщини стала найкращою за швидкістю роботи на вогневих рубежах серед усіх 84-х учасниць спринтерської гонки. І ще одне досягнення Юлії – це її найкращий результат на етапах Кубку IBU! Пишаємось.
▫️ Василь_Прийма, український футболіст юнацьких збірних України U 17, U 19, U 21, гравець клубів “Карпати” Львів, “Металург” Донецьк, італійських “Торіно” Турин, Фрозіноне, “Зоря” Луганськ, “Чорноморець” Одеса, амбасадор спортивного життя Новояворівської громади, також висловив свою підтримку проєкту “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ігри” під гаслом “Разом переможемо” і звертається до всіх учасників освітнього процесу, особливо до юних спортсменів, школярів та школярок із закликом вести здоровий спосіб життя, займатися спортом і брати участь у змаганнях.Тож реєструйте свою шкільну команду за посиланням
https://scl.gov.ua.
▫️ В межах проєкту «Ліга Нескорених» презентували фільм «Повернення». Він розповідає історії медалістів та учасників міжнародних змагань серед ветеранів «Ігри Нескорених» та інших світових змагань серед осіб з інвалідністю. Переглянути фільми можна за посиланням.
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ