747-ИЙ ДЕНЬ ВІЙНИ. ЯВОРІВЩИНА

Ярослав Коминський – голова Яворівської районної державної адміністрації:

747-й день війни. Про важливе з життя Яворівського району за добу.
▪️Виникли чотири пожежі сухої трави в с. Воля Старицька, с. Поріччя, м. Судова Вишня та с. Вовча Гора. Нагадую, спалювання сухої трави, чагарників, сміття та іншої рослинності є заборонене, а також карається законом у вигляді штрафу:для громадян від 3060 до 6120. Для посадових осіб 15300 до 21420.
▪️7615 осіб зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.
▪️Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.
▪️Львів’янка Наталія Морквич стала чемпіонкою Європи з парафехтування. У перший день Наталія в особистих змаганнях на шаблі недотягнула до медалі, програвши у вирішальному бою з рахунком 14-15. Але у командній шаблі Наталя Морквич разом з Євгенією Бреус, Надією Дьолог та Ольгою Єсіною вибороли золото. Також Наталя Морквич виборола бронзу в рапірі. Вітаємо спортсменів та бажаємо ще більше перемог!: http://surl.li/rkrgk.
▪️У постійній рубриці “Спадщина сторінками минулого” чергова історія про мурований храм, 1866 року, пам’ятка архітектури місцевого значення Церква Собору Пресвятої Богородиці у селі Домажир: http://surl.li/rkrcp.
▪️У КМЦ “Сокіл” Яворівської громади та в смт Івано-Франковому відбулася прем’єра вистави “Мати-наймичка” у виконанні театрального колективу с. Рогізно та Янівського драматичного театру. Глядачі отримали неперевершену можливість перенестися у чарівний світ шевченківських днів, завдяки виставі: http://surl.li/rkrfp.
▪️Працівники культури Шегинівської громади продовжують працювати на перемогу. Черговий 44-й благодійний концерт відбувся вчора в Народному домі с.Ганьковичі, де сім тисяч гривень зібрали для ЗСУ. Дякую усім, хто продовжує наближати нашу перемогу!: http://surl.li/rkrev.
▪️Як підвищити обізнаність в сфері психічного здоров’я для різних категорій: триває реєстрація на тренінги. Понад 600 практичних психологів, соціальних педагогів та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів вже взяли участь в навчальних тренінгах «Академія психічного здоров’я». Ці курси мають на меті розвинути обізнаність у сфері психічного здоров’я дітей та підлітків. Організатори вже запланували навчання на квітень для практичних психологів та соціальних педагогів. 8 квітня 2024 року: Група №11-http://surl.li/rkcwf. 10 квітня 2024 року: Група №12- http://surl.li/rkcwu. 11 квітня 2024 року: Група №13- http://surl.li/rkcwz. Докладно: https://loda.gov.ua/news/94978
Разом переможемо!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ